Rólunk

Miért ÜZLET? Miért PSZICHOLÓGIA?

A pszichológiai eszközök kulcsfontosságúak a vezetők számára a hosszú távú siker eléréséhez, mivel betekintést nyújtanak

 • az emberi viselkedésbe
 • a motivációba 
 • és a döntéshozatali folyamatokba. 

Ezen szempontok megértése lehetővé teszi a vezetők számára, hogy

 • hatékonyan kommunikáljanak
 • inspirálják és motiválják csapataikat, 
 • elősegítsék a produktivitást és az innovációt támogató pozitív munkakörnyezet kialakulását.

A pszichológiai alapelvek beépítése a vezetői működésbe megalapozza

 • az erősebb, minőségi kapcsolatok kiépítését,
 • a csapatdinamika növelését,
 • megkönnyíti a stratégiák adaptálását a változó piaci kihívásokhoz.

Fejlődés valós értékek mentén

 • Együttműködésünk középpontjában az ember áll legyen szó akár egyéni, akár csoportos, akár szervezeti szintű fejlesztési programról 
 • Célunk a jelenlegi jóból még jobbat kihozni az egyénben/csapatban/szervezetben rejlő potenciálok strukturált, célzott kiaknázásával

Üzlet és Pszichológia = Tartós siker. Jövőbiztos szervezet.

Csapatunk:

Kovács E. Zsófia
Alapító, Üzleti pszichológus

Amikor úgy tűnik, semmi sem segít, elnézem, ahogy a kőtörő ráüt a sziklára akár százszor is, anélkül, hogy egyetlen repedés mutatkozna. Mégis, a százegyedik ütésnél kettéhasad - és tudom, hogy nem az utolsó ütés érte ezt el, hanem az összes előző együtt." Jacob Riis

Számos fejlesztési programnak voltam a megálmodója és megvalósítója a szakmai életutam során. Hiszem, hogy a változás nem egyik napról a másikra történik, de nagyon sok eszköz létezik arra, hogy ezt az utat lerövidítsük és a kívánt célt elérjük.

Karrierutam: 12 év alatt multinacionális vállalatoknál voltam oktatási vezető, képzés-fejlesztési vezető, interim HR igazgató, ahol több száz/ezer munkavállaló számára dolgoztam ki és valósítottam meg fejlesztési programokat. Emellett 2016 óta foglalkozom pszichológiai tanácsadással, mint vállalkozó.

Szakmai tanulmányaim: 2008 óta folyamatosan képzem magam pszichológiai és szervezetfejlesztési témákban.
Néhány ezek közül:
- Pszichológia BA & MA (BBTE, ELTE)
- CBT, Sématerápia konzultáns képzés (VIKOTE)
- Life és Business Coaching, AL Team Coaching
- Szervezetfejlesztés és vállalati kultúra

Nyelvismeret: magyar, angol, spanyol, német, román


Rozgonyi Anita

Rozgonyi Anita

Társalapító, Kompetenciafejlesztő tréner

"Nem várhatod el, hogy új célokat érj el vagy túllépj a jelenlegi körülményeiden, ha nem változol.” Les Brown

Szenvedélyesen hiszek abban, hogy a hatékony, emberközpontú, támogató vezetés valamint az oktatás az, ami képes meghozni a sikert a fejlődés, a teljesítmény és az innováció terén. Karrierem során különböző nagyságú csapatokat vezettem, melynek során mind a céges, mind a munkavállalói potenciálokat sikeresen aknáztam ki. Mások vezetése számomra sosem csupán az útmutatásról és irányításról szól, hanem a motiváció felkeltéséről és fenntartásáról, a pszichológiailag biztonságos közeg megteremtéséről valamint az együttműködés erősítéséről az oktatás és fejlesztés eszközeinek alkalmazásával.

Karrierutam: 23 évet dolgoztam multinacionális környezetben: ebből 13 éven át erősítettem a Penny Magyarország csapatát területvezetői, régióvezetői illetve oktatási csoportvezetői pozícióban. Előtte 8 évet dolgoztam a Lidl Magyarországnál, ebből 5 éven át akvizitőrként.

Szakmai tanulmányaim:
- Magyar-német tanár (1996, Szeged)
- Kompetenciafejlesztő tréner (2022, METU)
További releváns képzések:
- Action Learning Team Coaching: a csoportbölcsesség felhasználása az egyén elakadásaiban
- Profiles XT: kompetencia-értékelés a gondolkodás, viselkedés és motiváció tükrében

Nyelvismeret: magyar, német, angol

További együttműködő partnereink:

Koletár Klaudia
Pszichológus

Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás. Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra” Weöres Sándor

Szakmai utam során a világ megváltoztathatóságába vetett hitem és az emberi szenvedés iránti érzékenységem vezetett. A fókuszom a körülmények megváltoztatása helyett fokozatosan az egyéni élet alakítására és a belső világ harmóniájának megteremtése felé tolódott. Továbbra is szem előtt tartom ugyanakkor, hogy nem érdemes kiragadni egy jelenséget, tünetet vagy problémát a tágabb környezetből, az értelmezés és a közös munka során elengedhetetlen a rendszerszemlélet.

Fontosnak tartom, hogy folyamatokban, ne pedig eredményekben gondolkodjunk, első lépésben, pedig legyünk elfogadóak önmagunkkal és másokkal, így szégyen és kritika helyett elindulhatunk a belátás, gyógyulás és fejlődés útján. Mindebben támogató a transzgenerációs minták mellett az erőforrások feltárása, valamint történeteink átírása. Az én szerepem, hogy sherpaként kísérjek ebben a folyamatban.

Karrierutam: A civil szférából indulva az egyetemi kortárs-segítés, majd az egyéni tanácsadás, pár- és családterápia vált azzá a tereppé, ahol úgy érzem értéket teremtek.

Szakmai tanulmányaim:
- Szociológia BA (ELTE)
- Pszichológia BA & MA (KRE)
- Sémafókuszú 150 órás önismeret (VIKOTE)
- Pár és családterapeuta képzés (Magyar Családterápiás Egyesület)
- Sémakonzultáns képzés (Sématerápia és Tréning Központ)

Nyelvismeret: magyar, angol

Dr. Alexander Zak
Üzleti tanácsadó és díjnyertes professzor

Egy remek tanárral eltöltött egyetlen nap többet ér, mint ezerévnyi szorgalmas tanulás” Japán közmondás

Dr. Alexander Zak a szervezetfejlesztés, a stratégia és a vezetéselmélet nemzetközi szakértője, megbízható tanácsadó, facilitátor és díjnyertes professzor, aki a világ számos vezető üzleti iskolájában (MIT Sloan, UCSD) tanít.

Az igazgatótanácsi szint, a C-suite, a felsővezetők és a vezető tehetségek körében Alexander a legtöbb szakembertől abban különbözik, hogy képes mind a "hard", mind a "soft" szemléletben új nézőpontokat hozni annak érdekében, hogy az üzleti kérdések, a szervezeti kihívások és a céges politikai korlátok metszéspontjában rejlő, állandóan jelenlévő összetettséget kezelni tudja.

Kiterjedt karrierje során Alexander a világ számos vezető vállalatát szolgálta több mint 40 országban, többek között az USA-ban, Svédországban, Indiában, Svájcban.

A cselekvés alapú tanulásban hisz mind egyéni, mind csoport szinten. Alexander fő mozgatórugója az értékteremtés, valamint a tartós működés- és viselkedésbeli változás elősegítése. Az oktatói és tanácsadói életet megelőzően Alexander tizenhét évig dolgozott a NASA műszaki vezetőjeként.

Tanulmányai:
- Mérnöki doktori cím
- Menedzsment diploma
- Matematikai diploma
Számos képesítéssel rendelkezik pszichometriai és vezetői értékelési eszközök területén.

Nyelvismeret: angol, spanyol, orosz

Ina Ott
Üzleti tanácsadó

A két legfontosabb nap egy ember életében az a nap, amikor megszületett, és az, amelyiken ráébredt, hogy milyen célból.” Mark Twain

Üzleti szakemberként több mint tízéves tanácsadói és operatív tapasztalattal rendelkezem a digitális átalakulás, az M&A projektek, az üzletfejlesztés és a banki szektor területén. Célom az értékteremtés és a fenntartható növekedés felgyorsítása, a vállalati stratégiai fejlődés összehangolása a cégvezetés, a munkavállalók és a partnerek igényeivel, szükségleteivel és alapvető vágyaival.

Karrierutam: sokszínű kulturális háttérrel és gazdag globális multikulturális tapasztalatokkal rendelkezem, melyek révén hatékonyan tudom támogatni az egyéneket és csapatokat abban, hogy egyre növekvő sikereket érjenek el.

Nyelvismeret: német, angol, orosz

Stratégiai partnereink:

Profiles International

Objektív, validált kompetenciafelmérésre kidolgozott tesztek.

CX-Ray

Szoftver alapú szervezetdiagnosztikai felmérések.

Blue Colibri

Blue Colibri

Belső kommunikáció, elkötelezettség, adminisztráció, e-learning a Blue Colibri App segítségével.

Centura

HR-mérőeszközök az üzleti hatékonyság szolgálatában.

Referenciák:

Csatlakozz Te is közösségünkhöz! Gyűjts inspirációt a fejlődéshez, értesülj híreinkről és írj nekünk, ha segíthetünk.