Üzlet és Pszichológia

„Jéghegyek vagyunk önmagunk óceánjában, egytized rész, ami látszik belőlünk, kilenctized lenn van a mélyben.” Ernest Hemingway

Üzlet és Pszichológia

Víziónk

Mindannyian a sikerre törekszünk, mivel szeretnénk egy minőségi életet élni, amit optimális energiabefektetéssel érünk el. Ez igaz a hierarchia minden szintjére és egyetértés van benne.
A különbség azonban abban rejlik, hogy ki mit gondol ezekről a szavakról. Ilyenkor alakulnak ki elakadások, ugyanis gyakran mást ért egy vállalati vezető, mint a csapat tagjai a sikeren, minőségi életen és energiabefektetésen. Ilyenkor történik meg az, hogy "elindul a Titanic, és az éjszaka közepén felbukkan az a bizonyos jéghegy"... Hiszünk abban, hogy a jéghegyek kikerülhetők és a cél elérhető. Nem a célról kell lemondani, hanem az akadályokról.

Missziónk

Egy vezető akkor sikeres, ha ért a szakmájához és az emberekhez. A szaktudást megszerezte tanulmányai és karrierútja során, viszont a legtöbb esetben nehezen érhető el egy olyan pszichológiai tudásbázis, amely gyorsan és gyakorlatiasan tudja tovább bővíteni a vezetői eszköztárt.
Célunk elérhetővé tenni olyan hasznos pszichológiai információkat, szaktudást, ami könnyen beépíthető a mindennapokba anélkül, hogy valaki évekig képzésekre járna, továbbá személyre szabott szakmai támogatást biztosítunk azoknak a vezetőknek és szervezeteknek, akik egy konkrét jégheggyel szembesülnek és keresik a leggyorsabb utat annak kikerülésére.

Üzleti célok
A holnap vezetője
Imposztor szindróma
Személyiségteszt. Vezetői identitás
Szervezeti hierarchia
Szervezetfejlesztés
Sikertörténetek
Business Coaching
Motiváció és innováció
Készségfejlesztés
Megszégyenítés. Megfélemlítés. Hibakultúra.
Pszichológiai tanácsadás

Milyen jéghegyek jelentkezhetnek egy cég életében?

Üzleti pszichológia

Mivel foglalkozik az üzleti pszichológia?​

Az üzleti viselkedés tudományos megközelítésével: attitűdök, döntéselmélet, emberi tényezők és teljesítmény, kompetenciafelmérés, karrierfejlesztés, csoportos működés és folyamatok, tanulás és fejlesztés, változáskezelés, szervezetfejlesztés, értékelés és még sok hasonló téma.

Miért van szükség pszichológiára az üzleti életben?

Az ember az üzleti sikeresség középpontjában áll, ezzel legtöbb vállalatvezető tisztában van. Úgy a munkavállalókkal, mint az ügyfelekkel, elengedhetetlen a hatékony kapcsolatépítés. Ez akkor tud megvalósulni, ha értjük az emberi gondolkodás, érzelemszabályozás és viselkedés mögötti mechanizmusokat.

Márkaértékeink:

Csatlakozz Te is közösségünkhöz! Gyűjts inspirációt a fejlődéshez, értesülj híreinkről és írj nekünk, ha segíthetünk.